Prvý online airsoft shop na Slovensku

50 000 ks tovarov skladom

magnify Vyhľadávanie
EUR

OPSMEN EARMOR - novinky v našej ponuke

5.1.2024 Catus.sk Novinky v našej ponuke

Spoločnosť OPSMEN EARMOR bola založená v roku 2016 a vznikla zo skúseného oddelenia výskumu a vývoja s viac ako desaťročnými skúsenosťami v oblasti vývoja. Spoločnosť OPSMEN, ktorá sa môže pochváliť výnimočným optickým a akustickým laboratóriom, si rýchlo upevnila svoju povesť vedúcej sily v tomto odvetví.

Ich základom je dynamická zmes inovácií a skúseností. Vďaka automatizovanej výrobnej linke v Číne vyrába OPSMEN EARMOR komplexný sortiment prémiových výrobkov. Patria sem elektronické zariadenia na ochranu sluchu, chrániče sluchu, zátky do uší a bojové komunikačné systémy.

Rozmanitý sortiment výrobkov nachádza uplatnenie po celom svete a slúži rôznym odvetviam vrátane presadzovania práva, armády, športovej streľby, poľovníctva, požiarnych služieb, stavebníctva a baníctva. Spoločnosť OPSMEN EARMOR sa môže pochváliť rýchlou reakciou na výzvy, príležitosti a vyvíjajúce sa potreby našich zákazníkov. Prvoradým cieľom je zabezpečiť spokojnosť zákazníkov prostredníctvom pozorného počúvania, dodávania špičkových výrobkov a bezkonkurenčných podporných služieb.

Možno vás zaujímajú najnovšie slúchadlá EARMOR MOD4 (M32) v rôznych farbách.
Ak vás však viac zaujímajú slúchadlá, ktoré sa dajú pripevniť na prilbu, radi vám predstavíme slúchadlá EARMOR M32H.
Slúchadlá EARMOR M31H majú rovnakú funkciu, ale nie sú vybavené mikrofónom.

Všetky produkty EARMOR máme na sklade v Banskej Bystrici, ak by ste uprednostnili osobný odber tovaru.

My v Catus.sk sme veľmi poctení, že vám môžeme poskytnúť výrobky OPSMEN earmor a tešíme sa na vaše objednávky. Zároveň zostávame otvorení pre akékoľvek ďalšie otázky, ktoré budete mať.

 

 

picture

Prečítajte si tiež